Klanten service

Hier vindt u uitgebreide informatie over de service van oeteldonkemblemen.nl. Mocht u toch meer willen weten? Neem dan contact op via: info@oeteldonkemblemen.nl

Betaling

Zodra wij je betaling hebben ontvangen, wordt de bestelling verzonden.

oeteldonkemblemen.nl biedt de volgende betaalmogelijkheden:

– Betaling via iDEAL

– Betaling met creditcard en bankoverschrijving.

Betaalproces

iDEAL check-out omschrijving

Met iDEAL kun je snel, vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. iDEAL is een gemakkelijke en snelle manier om te betalen, deze betaalwijze wordt binnen enkele minuten goedgekeurd door de bank. Wij kunnen dus snel overgaan tot verzending. Je rekent af in je vertrouwde internet bankomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDeal wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens word je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat en je autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en wij worden meteen geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Na bijschrijving op de rekening van oeteldonkemblemen.nl word je bestelling direct verwerkt.

Levering/Bezorging

Zodra de betaling is ontvangen verzenden wij je bestelling, welke door PostNL op het ingevulde adres wordt afgeleverd.

Levertijd

oeteldonkemblemen.nl streeft ernaar om uw bestelling binnen 2 werkdagen te leveren. oeteldonkemblemen.nl tracht er altijd na uw bestelde artikelen zo snel mogelijk te leveren.

Bezorging

Alle producten worden met PostNL verstuurd. PostNL streeft ernaar het pakket de eerste werkdag na verzending door oeteldonkemblemen.nl te bezorgen. Wanneer uw pakket op zaterdag wordt verzonden, zal deze op de daaropvolgende dinsdag geleverd worden.

Verzendkosten

Voor de verzending van een bestelling binnen Nederland vragen wij een vergoeding van €2,45.

Garantie

Op alle aangeboden artikelen van oeteldonkemblemen.nl zijn de garantiebepalingen van toepassing zoals omschreven in de algemene voorwaarden.

Neem altijd eerst contact met onze klantenservice op voordat u producten retour stuurt naar oeteldonkemblemen.nl via info@oeteldonkemblemen.nl

Ruilen/retourneren

Het is mogelijk om je bestelde product(en) te ruilen of te retourneren. Dit kan enkel op voorwaarde dat het gekochte product ongebruikt, onbeschadigd, ongedragen en schoon is, voorzien van alle bijbehorende accessoires en toebehoren. Indien mogelijk, ontvangen wij het product graag in ongeopende, originele verpakking. (houd hier rekening mee bij het openen van de verpakking).

Retouradres:

Simon Stevinweg 25, 5223XA ‘s-Hertogenbosch

Graag voor retouneren eerst contact opnemen via info@oeteldonkemblemen.nl

Te retourneren producten worden enkel in ontvangst en in behandeling genomen indien voldoende gefrankeerd.

Herroepingsrecht

Consumenten hebben recht op herroeping bij levering van diensten en aankopen op afstand.

Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 7 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument of een vooraf door de consument aangewezen en aan de ondernemer bekend gemaakte vertegenwoordiger.

Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Wanneer aan bovenstaande, wettelijke omschrijving is voldaan zal oeteldonkemblemen.nl zo snel mogelijk het verschuldigde bedrag inclusief de verzendkosten terugstorten op het opgegeven rekeningnummer. De kosten voor het frankeren bij retourzending zijn voor de rekening van de consument.

Serviceverbetering

Om onze werkzaamheden en service optimaal te houden staan wij bij oeteldonkemblemen.nl altijd open voor uw feedback.

Voor al je klachten, opmerkingen, complimenten of andere zaken die betrekking hebben op oeteldonkemblemen.nl en haar producten kun je mailen naar: info@oeteldonkemblemen.nl

Contact

oeteldonkemblemen.nl heeft geen fysieke winkellocatie of bezoek/afhaaladres en is uitsluitend te bereiken per email: info@oeteldonkemblemen.nl